Slide background

Aanbod

Vol vertrouwen uitkijken naar de komst van jullie kind

Als je in verwachting bent gaat er een hoop veranderen in je leven.

Wie ben ik om te weten wat jij nodig hebt om straks goed voorbereid te zijn op de bevalling en het ouderschap? En ik ben heel eerlijk, dat weet ik niet! Maar…, ik heb wel de nodige kennis  en ervaring met bevallingen en het opvoeden van (zorgintensieve) kinderen, waardoor ik jou kan helpen je eigen weg daarin te vinden. Een goede voorbereiding op de geboorte en het ouderschap is een investering voor jezelf, je relatie èn de toekomst van je kind.

Naast doulabegeleiding geef ik oudertrainingen en een cursus voor alleenstaande ouders. In mijn doulabegeleiding maak ik gebruik van natuurlijke methoden om te ontspannen, zoals aromatherapie en massage.

Ook als je geen doulabegeleiding wenst, maar wel een mooie herinnering aan je bevalling wilt hebben, kun je mij inhuren voor geboortefotografie. Film en fotografie is al jaren een hobby van mij.  Omdat ik nog geen professionele fotograaf ben kan ik geboortefotografie tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn en ik ont-moet je graag om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Een kennismakingsgesprek is altijd GRATIS.

Wat kan Doula-Almere voor jou betekenen?